středa 6. dubna 2011

DARPA BOLT iniciativa chce Real-time mluvený překlad, Douglas Adams 'duch říká, že je na čase

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/06/darpa-bolt-initiative-wants-real-time-spoken-translation-dougla/:
DARPA zahajuje BOLT iniciativa pro real-time mluvený překlad, duch Douglase Adamse připravuje spektrální patentových právníků
Díky on-line nástroje, jako Google Translate jsme nyní schopni komunikovat s lidmi v téměř jakémkoli jazyce - možná ne dokonale, ale dost dobře si obecnou představu napříč, a zpestřuje občasné vtipné mistranslation . Nyní DARPA chce, aby udělal velkoobchod a s vojenskou přesností, vypouštět BOLT iniciativy. , Která stojí za Neomezená Operativní jazyk a DARPA dává zúčastněným stranám až do května 19. tohoto roku, aby předložila návrhy, jak se podaří dosáhnout oddělení vznešeným cílům, mezi něž patří psané a mluvené překlady do angličtiny "více jazyků." Pokud uvažujete o konkurenčních najdete všechny podrobnosti u zdroje odkaz, i když kupodivu nenajdete jediný Vorgon zmínil dialekt.

DARPA BOLT iniciativa chce Real-time mluvený překlad, Douglas Adams 'duch říká, že je na čase původně objevila na Engadget na st. 06.04.2011 13:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Kabelové | zdroje DARPA | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat