úterý 5. dubna 2011

Silverlight přichází na Xbox, přinášet WP7 hry spolu s tím?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/05/silverlight-coming-to-xbox-bringing-wp7-games-along-with-it/:
Silverlight přichází na Xbox, přinášet WP7 hry spolu s tím?
Silverlight začínal jako jen skromný závodník Flash a teď, no, je to všechno vyrostla. Téměř, tak jako tak. Je to základní součástí Windows Phone 7 ecosphere a slovo na ulici je, že je to asi, aby se stal základní součástí Xbox 360 světě a také - nebo její část, a to nejméně. Microsoft MIX 11 vývojář událost odstartuje příští týden, a proslýchá se, že Microsoft bude vyložit novou stupeň kompatibility Silverlight umožňuje aplikace na společnost konzole a tam je potenciál pro psaní aplikací, které by mohly běžet i na mobilních telefonech a na konzoli. To zní jako nějaký utopický sen-svět budoucnosti, kde wavey-paže Kinect dovádění nahradit dotykový ohání, ale větší otázkou je však na Xbox 360 skutečně potřebují další App Store? Bude tato spolupráce-existují s XNA-rozvinutý tituly nebo nahrazovat? Je toto důvod, proč vývojáři Xbox boxy jen dostal mnohem levnější ? Mohli bychom se konečně dostanu Rozzlobený Ptáci na našich HDTV? Takové lahodné ponderings.

Silverlight přichází na Xbox, přinášet WP7 hry spolu s ním? původně objevila na Engadget na út. 05.4.2011 10:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Winrumors | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat