úterý 5. dubna 2011

SpaceX odhaluje plány pro svět je nejsilnější rakety, Falcon těžký

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/05/spacex-reveals-plans-for-worlds-most-powerful-rocket-the-falco/:
SpaceX sliboval něco velkého , a to je teď vydal. Společnost dnes odhalila své plány pro Falcon těžký, který slibuje, že bude "na světě nejmocnější rakety." Prostě, jak silný je to? SpaceX říká 22-příběh raketa bude moci nést satelity a kosmické lodě o hmotnosti více než 53 metrických tun (nebo 117.000 liber) na nízké oběžné dráze Země, což je téměř dvojnásobek toho, co raketoplán je schopen přenášet. A co víc, to není jen daleko slib. SpaceX říká, že raketa bude "ready" někdy příští rok, a první testovací let je plánováno na rok 2013. Raketa je naprostá velikost není to jen prodejní místo, i když - to také slibuje, že drasticky snížit náklady na odesílání věcí do vesmíru, s každým startu bude stát "jen" 100 milionů dolarů. Hlava na minulost přestávka na chuť, co je v obchodě.

Pokračovat ve čtení SpaceX odhaluje plány pro svět je nejsilnější rakety, Falcon těžký

SpaceX odhaluje plány pro svět je nejsilnější rakety, Falcon těžký původně objevila na Engadget na Út. 05.4.2011 16:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje SpaceX , Space.com | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat