úterý 5. dubna 2011

Altec Lansing je Octiv 650 iPhone / iPod dock mluvčí dělá video out, přináší nový smysl osvětlení nálada

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/05/altec-lansings-octiv-650-iphone-ipod-speaker-dock-does-video/:
To není drasticky odlišné, než je Altec iDevice doky reproduktor od začátku roku, ale pokud hledáte pro obývací pokoj periferní, že budete výstupní video z vašeho iPodu touch nebo iPhone, oblečení je Octiv 650 je jistě zaslouží pozornost. Nouzové přistání na vodě IPAD podporu ve prospěch čistší, kompaktnější design, tento konkrétní zvuk doku vlastnosti komponenty / kompozitní výstup, stejně jako jeden další trik - podpora pro volný Hudba app nálada. Zjednodušeně řečeno, bude to potrubí halucinogenní vizualizace na obrazovce, to vše při dostával z džemy přes pár tři-palec, full-range drivery a vnořené 4-palcový subwoofer. Jsme řekli, že YouTube a Netflix výstup je jít, a tam je pomocný port házet pro ty kamarády, kteří se toulají za sebou nejhorší-jmenoval PMP všech dob . Ověřte si to příští měsíc na nikl pod 200 dolarů, a začít dumal nejdůležitější rozhodnutí ze všech právě teď: černá ... nebo břidlice?

Pokračovat ve čtení Altec Lansing je Octiv 650 iPhone / iPod dock mluvčí dělá video out, přináší nový smysl osvětlení nálada

Altec Lansing je Octiv 650 iPhone / iPod dock mluvčí dělá video out, přináší nový smysl osvětlení nálada původně objevila na Engadget na út. 05.4.2011 09:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat