úterý 5. dubna 2011

Federální státní zástupce vyšetřování Pandora, další smartphone aplikace přes soukromí

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/04/federal-prosecutors-investigating-pandora-other-smartphone-apps/:
Apps sběru 'informace uživatele bez jejich vědomí nemusí být nic nového , ale není to každý den vidíme věci vedou k úrovni federální hlavní porota vyšetřování. To se stalo dnes, nicméně, s žalobci Federal v New Jersey zahájení sonda zjistit, zda smartphone aplikace byly shromažďování osobních informací, jako je individuální umístění, aniž by vhodně dopředu o tom. Zatím jen Pandora a jeden nezávislý vývojář přišli dopředu a řekl, že jsem obdržel obsílky, ale Pandora říká, že věří, že sonda je průmysl-široký jeden, a že to "není konkrétní cíl šetření." Jak uvádí Wall Street Journal, šetření je také stále pouze v raných fázích a může se dobře nepovede žádné skutečné poplatky, ale zdá se, že přesahují jen cca tvůrci sami. "Člověk seznámí s záležitost" řekl listu Wall Street Journal, že jak Apple a Google byly požádány, aby poskytly informace o aplikace a aplikace tvůrci v pochybnost, ačkoli žádný je komentovat záležitosti veřejně v současné době.

Federální státní zástupce vyšetřování Pandora, další smartphone aplikace přes soukromí původně objevila na Engadget na po. 04.04.2011 22:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Wall Street Journal | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat