úterý 5. dubna 2011

App hodnocení: SPB Shell 3D pro Android

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/05/app-review-spb-shell-3d-for-android/:
Jak všichni víme, že krása Android vychází ze skutečnosti, že dostanete širokou škálu možností, pokud jde o zařízení a rozhraní, byť může být někdy dvousečný meč . Naštěstí, uživatelé, kteří mají plné zuby jejich nafouklé Android UI, ale nechcete (nebo nemůžete) flákat se s ROM mají nyní další snadné řešení. Chlazení na troubě rack je SPB Shell 3D aplikace pro Android, který instaluje jako náhradní (ale vyjímatelný) domovské obrazovky, který je dodáván s některými šikovný widgety (rádio spínače, podsvícení stmívač, předpověď počasí s 3D graf, hodiny s více než 60 kůží, světový čas s 3D světě, atd.) a resizeable složky.

Jak můžete vidět výše, vrcholem show tady je cool-vypadající 3D karuselu pro přepínání mezi až 16 panelů, a můžete spustit jej buď klepnutím nebo tažením vodorovně zdola-středového tlačítka. Zatímco v karuselu režimu, můžete také změnit uspořádání panelů, měnit jejich barvy, nebo film daleko nad panely. Všechny tyto nevyžaduje manuální čtení na naší straně, tak to je bezpečné říkat, že je to docela intuitivní aplikace. Přečtěte si o to zjistit, co je jako výkon.

Pokračovat ve čtení App recenzi: SPB Shell 3D pro Android

App hodnocení: SPB Shell 3D pro Android původně objevila na Engadget na út. 05.04.2011 13:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Android Market | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat