úterý 5. dubna 2011

Koutek zápasy Kindle od svazování volný webový přístup k NYTimes.com s digitální edice sub

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/05/nook-matches-kindle-by-bundling-free-web-access-to-nytimes-com-w/:
Dodržení přísné abecedním pořadí, kde Amazon vede, Barnes & Noble takto. Kindle byl minulý týden oznámil, včetně přístupu nad York Times 'čerstvě postavený nový online paywall jako součást svého zařízení předplatného NYT a nyní, hle, a hle, rodina kout (včetně barev kout ), je po obleku v totožné módě . Pokud jste rádi, že získali svou ponorku nejlepší papírové New Yorku je od kout tisk - který stojí 20 dolarů za měsíc, stejně jako dávka Amazon - dostanete bonus, bezplatné, zdarma-na-poplatek privilegium, že jsou schopni přístup k NYTimes.com bez omezení stejně. Takže co když on-line vydání býval zdarma za posledních eleventy let? Nový Times diktuje některé fealty být zaplacena, a my jsme rádi, vidět tyto e-reader dodavatelé pomůže zmírnit (maska?), Že náklady pro některé z nás. Úplné PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení kout zápasech Kindle od svazování volný webový přístup k NYTimes.com s digitální edice sub

Koutek zápasy Kindle od svazování volný webový přístup k NYTimes.com s digitální edice sub původně objevila na Engadget na út. 05.4.2011 09:50:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Barnes & Noble | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat