úterý 5. dubna 2011

Lensbaby láká vážné dav s objektivem Composer Pro periferní

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/04/lensbaby-tempts-the-serious-crowd-with-composer-pro-lens-periphe/:
Byli jsme velkými fanoušky Lensbaby na nějakou dobu, ale až do teď, její výrobky nebyly zrovna ideální pro profesionální davu. Zdá se, že společnosti, rybaření na změny, které s jeho nejnovější verzi, řádně-jmenoval Composer Pro. Pro všechny záměry a účely, je to čerstvé vzít na stávající Composer , se zdokonaleným otočné koule / zaměření mechanismus, který poskytuje plynulejší zaměření a ovládání náklonu k těm, kteří to potřebují, aby se uživil. V případě, že jste přemýšlel, Pro je kompatibilní s Lensbaby Optic Swap System, a bude to loď s jeden Double Glass optika ($ 300 za svazek), nebo nové Sweet 35 optických ($ 400) nainstalován. Hlava na minulost přestávka na úplný rozpis specifikací, a podívejte se na tento okamžik, aby loď z fav-o-Rite e-tailer.

Pokračovat ve čtení Lensbaby láká vážné dav s objektivem Composer Pro periferní

Lensbaby láká vážné dav s objektivem Composer Pro periferní původně objevila na Engadget na po. 04.04.2011 20:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Lensbaby | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat