úterý 5. dubna 2011

Sprint říká jeho NFC-založené platební služby zahájí v letošním roce, porazit ostatní dopravce k pokladně

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/04/sprint-says-its-nfc-based-payment-service-will-launch-this-year-beat-ot/:
AT & T,-Mobile a Verizon mohou T všichni seřadili na podporu takzvaný Isis mobilní platební systém pro mobilní telefony, ale Sprint se rozhodl jít sám z různých důvodů, a to je teď říká, že hodlá porazit ostatní na trhu. Jako zprávy Bloomberg, Sprint již pracuje s platební sítí a výrobců telefonů na vlastní NFC-založený systém, a říká, že plány na zavedení služby někdy v tomto roce, zatímco Isis již dříve uvedla, že pouze očekává, že bude připraven v roce 2012 . Zatímco detaily jsou jinak ještě docela světlo, Sprint říká, že zákazníci budou mít možnost purchases fakturují své pravidelné výpisy z kreditní karty, nikoli jejich telefonní účet, a že bude spoléhat na alternativy k užívání procento každé transakce pro sebe jako Isis plány dělat. Samozřejmě, když se to Sprint je nejnovější pohybují v prostoru, to je daleko od svého prvního - ve skutečnosti je to běží NFC studiích jako daleká záda jak 2007 .

[Díky, Carl]

Sprint říká jeho NFC-založené platební služby zahájí v letošním roce, porazit ostatní dopravce k pokladně původně objevila na Engadget na po. 04.4.2011 18:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Bloomberg | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat