neděle 20. března 2011

Samsung Galaxy II S Mini uniká pro tři, plus Nokia X7, Flyer a scénáře datum vydání ve Velké Británii

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/20/samsung-galaxy-s-ii-mini-leaks-out-for-three-uk-plus-nokia-x7/:
Ne, ne Galaxy Mini , že low-end Android sadba - to vypadá jako menší alternativa Samsung na nadcházející Galaxy II S superphone. Právě jsme podal UK dopravce Tři celý jaro-léto lineup, a Android 2.3 sluchátko jistě vyniká, předstírat, že je i přes miniaturní 3,7-palcový displej (myslím Droid ), 1.4GHz procesor (myslím před 3 ) a 21Mbps HSPA + připojení. Ale to je špičku ledovce ve srovnání s tím, co je v obchodě pro tři - vypadá to, že Nokia X7 je živý, dobře, a sledování pro uvolnění června (nemluvě o LG Optimus 3D), a tablet sníží také s může přinášet HTC Flyer a WiFi-pouze BlackBerry scénáře zahájení v červnu. Viz specifikace a kritizovaný okna startu v naší galerii níže, a společně s námi doufat, že tyto dokumenty jsou předzvěstí rychlé americké vydání.

[Díky, Anonym]

Samsung Galaxy II S Mini uniká pro tři, plus Nokia X7, Flyer a scénáře datum vydání ve Velké Británii původně objevila na Engadget na ne. 20 březen 2011 16:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat