neděle 20. března 2011

Sony VAIO crafting s Chrome OS, externí GPU a Thunderbolt tech?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/19/sony-crafting-vaios-with-chrome-os-external-gpus-and-thunderbol/:
Sony přísně tajný prototyp laboratoře musí být taktování hodin jako blázen, jako Sony Insider zprávy, že společnost má dva další překvapení - kromě tablet PlayStation , dual-obrazovka véčko a posuvné PC , Skunk Works má uvařit Chrome OS notebook a "VAIO Hybrid PC", který se vzpírá jakékoli smysluplné vysvětlení za pouhé tři slova. Chrome OS zařízení je údajně modeled po vlastní Google Cr-48 referenční design s přibližně stejnými rozměry a klávesnici, ale ach-tak-trochu menší 11,6-palcový displej, a NVIDIA Tegra 2 běžící show spolu s 1 GB RAM a 16GB flash skladování. Sony také natáčení pro osm hodin životnosti baterie, a hmotnost pouze 2,2 kg.

To vše bledne ve srovnání s tím, co Sony vykreslování pro tento "PC Hybrid," ačkoli. Publikace říká, že se díváme na tenké-a-lehký notebook s Core i7 neuvěřitelný 8 až 16,5 hodiny provozu na baterie, Intel blesk a interní SSD, což se zapojuje do doku nějakého druhu, která přidává Blu- ray vypalovačku a externí grafickou kartou (AMD) pro hraní her a multimédia. Nemáme žádné fotografie nebo důkaz v tomto bodě, ale zní to jako nehorázná lež o příběh, a jen takové věci, že Intel se mluví o tom, možná s 10 Gb / s na šířku pásma, která přináší Thunderbolt.

Sony VAIO crafting s Chrome OS, externí blesk a GPU tech? původně objevila na Engadget na so. 19 březen 2011 19:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Sony Insider | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat