neděle 20. března 2011

HTC Thunderbolt zakořeněné v reálném, zamčené soubory téměř pokazil dohodu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/19/htc-thunderbolt-rooted-for-real-locked-files-nearly-sour-the-de/:
Mysleli si, že to bude snadné , ale oni byli špatní - AndIRC vývojářů údajně strávil posledních 72 hodin připravovat nový HTC Thunderbolt pro vlastní ROM. Dnes, oni zvítězí, ale vítězství je hořkosladká, protože to může znamenat konec zpravidla hacker-přátelské éry z lidi na HTC. Zatímco zařízení od tchajwanského výrobce se již tradičně snadno modifikovat, hackerské komunity našel Verizon LTE vlajková loď úplně uzamčeny, s podepsanou jádra, která byla podepsána obnovu obrazu a podepsaný bootloader. FOF. Samozřejmě, pokud jste právě hledají způsob, jak přetaktovat Thunderbolt, pravděpodobně nemáte starat o všechno. Najdete zde všechny (výjimečně zdlouhavé) pokyny, které potřebujete na Android policie. Jen si dejte pozor venku!

[Díky všem, kdo poslal to v]

Pokračovat ve čtení HTC Thunderbolt zakořeněné v reálném, zamčené soubory téměř pokazil dohodu

HTC Thunderbolt zakořeněné v reálném, zamčené soubory téměř pokazil dohodu původně objevila na Engadget na so. 19 březen 2011 20:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Android Police (1) , (2) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat