neděle 20. března 2011

Gates, Bosch, a NuVinci kombinovat, aby se pedál-pomáhat e-bike koncept, ne Voltron

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/20/gates-bosch-and-nuvinci-combine-to-make-pedal-assist-e-bike-co/:
Tam je těch, kteří chtějí elektrické motorky , které budete řítit se vám po silnici na 40 mph na přidání plynu, a tam je těch, kteří věří, šlapat být příjemné dost, ale rád by méně namáhavé cyklistický zážitek. Pokud se ocitnete členem sloupce B, poslouchejte, protože Gates, NuVinci, a Bosch vytvořili e-bike koncept, který bude splňovat vaše dva-kolové dopravních potřeb. Gates dodává své organizace Carbon elektrický pohon pásu, NuVinci přinesl jeho N360 nekonečně variabilní planetární náboje, a Bosch hodil na baterii a kontrolní systém, aby se kolo krásy. Hnací ústrojí je nastaven, aby jezdci pedál-pomoci se čtyřmi nastavení, které jdou od Lance do líný, v závislosti na vaší náladě. Při odhadované náklady € 2,600 - € 3,200 (3680 dolar - 4530 dolar), budete potřebovat bankovní účet, srovnatelné s sedm-měřit vítěze z Le Tour by měla OEM vyzvednout design.

Gates, Bosch, a NuVinci kombinovat, aby se pedál-pomáhat e-bike koncept, ne Voltron původně objevila na Engadget na ne. 20 březen 2011 11:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Kabelové | zdroje Gates | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat