neděle 20. března 2011

Nanočástic inkousty print 'řády' 3D antény lépe než nudný 2D antény

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/20/nanoparticle-inks-print-3d-antennas-orders-of-magnitude-better/:
Nanočástic inkousty print 'řády' 3D antény lépe než nudný 2D antény
Pokud chcete lepší mobil příjem je čas jít malé nebo jít domů, s vědci na University of Illinois přijít s nanometrů tisková technika, která umožňuje tvorbu takzvaný 3D antény. Samozřejmě, pokud jste na lov signálu v Flatland všechny antény jsou do určité míry tří-dimenzionální, ale tyto výhonky jsou vytištěny pomocí nanočástic stříbra inkoustu na zakřivený podklad, jak je vidět do daleka. Výsledná komponenty "metriky exponát výkonu, které jsou řádově lepší než ty, které realizuje monopole anténou vzory." Ve skutečnosti jsou tyto kreace řekl, aby přístup Chu-Harrington Limit teoretický výkon v anténě. Nejdůležitější? Vypadají docela zatraceně dobrý. Škoda, že si pravděpodobně ocitnou zastrčený uvnitř zařízení šasi - vždy, když oni vlastně jít do výroby.

Pokračovat ve čtení Nanočástice inkousty tisknou velikosti '3D antén' řádů lépe než nudný 2D antény

Nanočástic inkousty tisknou velikosti '3D antén' řádů lépe než nudný 2D anténa původně objevila na Engadget na ne. 20 březen 2011 01:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Denní Tech | zdroje University of Illinois | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat