neděle 20. března 2011

Mini E polní pokus končí, pro 40 testery hledání nového vozu začíná

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/20/mini-e-field-trial-ends-for-the-40-testers-a-search-for-a-new-c/:
Mini E polní pokus končí, pro 40 testery hledání nového vozu začíná
Lidé, kteří milují daný automobil tendenci udržet to auto na chvíli, delší, než by měly někdy, ale to není vždy možné. Někdy budete muset dát to zpátky, a tak je tomu v případě 40 "průkopníci", kteří byli mezi prvními, kdo si jejich prstů na popáleniny a na elektrický prototyp Mini E ve Velké Británii. Že flotila vozidel test byl povolán zpět domů, ale naštěstí ne trpět stejný osud připomněla GM EV1 - z nichž většina byli rozdrceni v 90. letech. Namísto toho se většina z těchto Minis najít nové domovy u firemních vozových parků, i když testovací program sám o sobě je z velké části u konce. Z tohoto programu BMW se dozvěděl, že většina řidičů dostal spolu v pohodě, i přes naprostý nedostatek veřejných nabíjecích stanic, i když někteří říkali studenou temps dát házet klacky pod nohy o řidičské návyky - možná kontrapunkt k jednomu EV tester Mini na této straně rybníka nalezeno. Všechny tyto údaje se používá k míru na nadcházející BMW i3, které jsme již viděli hooning asi v některých, spíše chladný počasí, ale nebude vidět hooning na ulicích až do roku 2013 nebo tak nějak.

Mini E polní pokus končí, pro 40 testery hledání nového vozu začíná původně objevila na Engadget na ne. 20 březen 2011 12:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Německá auta scény | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat