neděle 20. března 2011

Ebook prodeje v USA dvojitý rok-na-rok, papírové knihy trpí double-místné ztráty

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/20/ebook-sales-in-the-us-double-year-on-year-paper-books-suffer-do/:
Máme pochybnosti svět bude někdy dostanete do stadia, kdy to bude úplně příkopu ty knihy Olde papír, ale spotřebitel na americkém trhu se zdá jednoznačně jeho srdce nastavit na elektronické druhu právě teď. Čisté tržby ebook v lednu byl tento týden oznámily, že nahromaděné 69.900.000dolar v příjmech za jejich vydavatelů, což představuje 116 procentní nárůst od minulého roku celkem za měsíc. Během téhož období, pro dospělé vázané klesly 11,3 procenta na 49,1 milionů amerických dolarů a brožované čelil podobnému snížení poptávky a klesl na 83,6 milionu dolar, strmý pokles o 19,7 procenta ročně-na-rok. Vzdělávací a knihy pro děti nebyly ušetřeny od tohoto jatečné fyzické tome, a to buď - přeskočit kolem přestávce vidět úplné statistické rozpis.

Pokračovat ve čtení Ebook prodeje v USA dvojitý rok-na-rok, papírové knihy trpí double-místné ztráty

Ebook prodeje v USA dvojitý rok-na-rok, papírové knihy trpí double-místné ztráty původně objevila na Engadget na ne. 20 březen 2011 17:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat