neděle 20. března 2011

Microsoft a ASUS předvést všechny stylové pero akci můžete mít na Eee břidlice (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/20/microsoft-and-asus-show-off-all-the-stylish-stylus-action-you-ca/:
Je to rok 2011, ale to by mohlo být i 2001. Společnost, která Bill postavil stále je silný ve snaze o jeho duchovní otec sen: pero-založená tablet počítač . Poslední, a možná nejlépe, vystavovatel tohoto ideálu je ASUS ' Eee Břidlice , 12,1-palcový, Core i5-vybavené Windows 7 tablet, který je dodáván s digitizer Wacom a specializované silo v jeho straně, že na přijetí sněhobílý stylus. Bluetooth klávesnice také přichází do pole, což vede Microsoft popisovat to jako zařízení, které je současně "velmi PC" a "ne příliš PC." Chcete-li porozumět tomu, co Redmond brainboxes znamená tento zjevný případ doublethink, aby si cestu kolem přestávce a nasákly všechny videa akce.

Pokračovat ve čtení Microsoft a ASUS předvést všechny stylové pero akci můžete mít na Eee břidlice (video)

Microsoft a ASUS předvést všechny stylové pero akci můžete mít na Eee břidlice (video) původně objevila na Engadget na ne. 20 březen 2011 04:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroje Microsoft | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat