úterý 15. března 2011

OCZ kupuje Indilinx, pravděpodobně má zálusk na budování své vlastní SSD řadiče

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/14/ocz-buys-indilinx-probably-has-designs-on-building-its-own-ssd/:
Indilinx, společnost zodpovědná za tvorbu Barefoot SSD řadič , dnes souhlasil s rukou přes jeho budoucnost se mohou kluci a dámy OCZ výměnou za $ 32 milionů kmenových akcií OCZ. Společnosti oznámily definitivní dohodu o akvizici výrobce čipů, což OCZ provádí za účelem spolykat soubor 20 báječný patentů a patentových přihlášek a zároveň rozšiřuje svoji přítomnost v oblasti vestavěných, hybridní skladování a průmyslové trhy. Indilinx bude pokračovat ve své současné činnosti, včetně poskytování ovladače a firmware na další OEM, a OCZ také bude pokračovat ve využívání 'zboží jiní, zmiňující slavné osobnosti její dlouhodobý partner SandForce jako mezi externím společnostem, které budou dodávat s dobrotami SSD. Takže je to obchod jako obvykle, pokud a dokud toto partnerství spouští nějaký blesk-rychlé kombinaci softwaru a hardwaru, který nás nutí slyšet, že prokleté "exkluzivní" slovo znovu. Inu, hodně štěstí hodně štěstí se na ně.

Pokračovat ve čtení OCZ kupuje Indilinx, pravděpodobně má zálusk na budování své vlastní SSD řadiče

OCZ kupuje Indilinx, pravděpodobně má zálusk na budování své vlastní SSD řadiče původně objevila na Engadget na po. 14 březen 2011 23:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink SemiAccurate | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat