úterý 15. března 2011

Nokia sbírá design patent na tabletu, evokuje estetiku N8

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/15/nokia-collects-design-patent-for-tablet-evokes-n8-aesthetics/:
Není žádným tajemstvím, že Nokia byla casting zájem oko nad tablet na trhu , a teď máme trochu extra důkazy prokazující jeho záměr, s laskavým svolením Spojených států pro patenty a ochranné známky. Federální úřad právě zveřejnil design patentu udělena finské společnosti pro tablet zařízení, která byla použita na 28. května 2010. Smutné je, že data nám říká, co jsme hledali u je s největší pravděpodobností odložen MeeGo stroj , který nikdy udělal to trhu spíše než nadcházejícím světovém dobyvatel, ale přesto tady je to pro všechny z nás zírat a obdivovat. Soudě podle obrysu 3,5 mm jack pro sluchátka - které, stejně jako zbytek tečkované čáry na náčrtku, se nevztahuje patent - jsme pravděpodobně při pohledu na 9 - nebo 10-palcové břidlice, jejíž design připomíná nás nejvíce akutně z Nokia N8 telefon. Prohlédněte si další fotky v galerii níže, než se vrátí na svou mysl jeskyně sní o tom, co mohlo být ... nebo by mohlo ještě být.

[Díky, Pradeep]

Nokia sbírá design patent na tabletu, evokuje estetiku N8 původně objevila na Engadget na út. 15 březen 2011 14:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje USPTO | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat