úterý 15. března 2011

Internet Explorer 9 zahajuje dnes večer, máme si brzy vypadat

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/14/internet-explorer-9-launches-tonight-weve-got-your-early-look/:
Ano, víme, že je PI den , ale neříkejte kluci a holky ve společnosti Microsoft - slyšíme, že jsou oslavovat něco trochu jiného. To je pravda, že dlouho očekávaný IE9 prohlížeč je konečně přichází z jeho beta a RC fázi , a bude bít celosvětové stažení dýchacích cest, dnes večer na dvacet jedna hodin PST, který je o půlnoci tady na východním pobřeží. Microsoft nám říká -. Exe soubor bude k dispozici pro vás ke stažení na ty časy, vpravo od www.beautyoftheweb.com, ale měli byste se? Je zřejmé, že uvolnění RC byl venku na chvíli, ale my jsme strávili poslední den nebo tak pomocí konečné sestavení a musíme říci, zda jste PC uživatele je to určitě stojí za to vyzkoušet. Hit přestávce se zjistit, proč si myslíme, že ano.

Pokračovat ve čtení Internet Explorer 9 zahajuje dnes večer, máme si brzy vypadat

Internet Explorer 9 zahajuje dnes večer, máme od Vás brzké vypadat původně objevila na Engadget na po. 14 březen 2011 20:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Microsoft | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat