úterý 15. března 2011

HTC Ignite, Prime, a pyramida poskytuje povrch?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/15/htc-ignite-prime-and-pyramid-renders-surface/:
Ještě předtím, než Incredible S byl vyhlášen jako společnosti nového top-of-the-line stanovených již v únoru, říká pyramida byla nadcházející HTC telefon, který byl zachytit každý představivost díky v žádné malé části k jeho slib dual-core procesor - něco neuvěřitelného S pozoruhodně chybí. Měli jsme neviděli, co to zvíře mohlo vypadat, když ... až do dneška. Číňan stránky xda.cn zveřejnil údajně činí pyramidy přední a zadní, ukazovat opatrný vývoj současného designu HTC jazyk spolu s nároky na 4,3-palcový 960 x 540 displej, 8 megapixelů primární a 1,3 megapixelový před kamerami, 768MB RAM , a Android 3.0 (ten poslední kousek nezní přímo k nám, i když - Android 2.x s Sense by být více pravděpodobný). Pověsti mají tento zavěšen na start na T-Mobile v určitém okamžiku v letošním roce, to by bylo hezké, kdyby se to stalo na CTIA příští týden, ale zvažuje, jak svázaný oni by mohli být s Sprint na výstavě , je těžké říci, zda, že 'll stát.

Pohybující se na, musíme nějaký vizuální důkaz, že tady HTC lisováním na jeho řádku systému Windows Phone. První ze dvou, Ignite, vypadá díky střední třídy, břidlice na 800MHz procesor Qualcomm (dosáhl pomalejší než současná dávka 1GHz jednotek, které jsou tam), jen 3,7-palcový displej, a 5 megapixelovým fotoaparátem kolem zpět . Prime, zatím, vypadá jako malý bratr 7 Pro , díky slide-out QWERTY klávesnici a podobné specifikace k zapálení - ne trháky žádným úsek, ale HTC (spolu s jinými OEM) může být čekání na vytáhnout velké zbraně do Mango . Podívejte se na ty, činí u zdroje odkaz.

HTC Ignite, Prime, a pyramida poskytuje povrch? původně objevila na Engadget na út. 15 březen 2011 13:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PocketNow | zdroje xda.cn | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat