úterý 15. března 2011

T-Mobile Sidekick 4G od společnosti Samsung oznámil, přichází 'letos na jaře'

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/15/t-mobile-sidekick-4g-from-samsung-announced-coming-later-this/:
Jistě, Danger servery jdou pryč , ale Sidekick patří značka T-Mobile - a to zejména složka dospívající-přátelské ekosystém průkopník smartphone nikam nevede. Samozřejmě, že dopravce říkali za pár měsíců, teď, že to bude oživení Sidekick na Android, ale jsou to dělat zařízení, velmi oficiální dnes odhalení Samsung-zdrojů Sidekick 4G. Ačkoli to postrádá otočný displej, T-Mobile je rychle poznamenat, že telefon dostal "pop-naklonění" mechanismus, který by měl být stále dost ojedinělý na trhu - a to je první Sidekick s dotykovým displejem (3,5 "WVGA, abych byl přesný). Android 2.2-založená jednotka má 1GHz procesor Hummingbird, 3 megapixelový primární vačka, a docela divoký-vypadající uživatelské rozhraní (troufám si říci, tad Kin -jako?), který je dodáván naloženo s pár sponek Samsung - Samsung Media Hub, zejména - společně s Qik videohovory, DriveSmart SMS-při-jízdě blokování funkce, a Sidekick Skupina text a Cloud Text, které společně tvoří nějaký způsob cross-platformní zpráv nástroj. Ceny a dostupnost jsou trochu kalné v tomto bodě, ale můžeme očekávat, že "letos na jaře" ve vašem výběru černé nebo "perla purpurová." Postupujte podle přestávka na úplnou tiskovou zprávu.

Pokračovat ve čtení T-Mobile Sidekick 4G od společnosti Samsung oznámil, přichází 'letos na jaře'

T-Mobile Sidekick 4G od společnosti Samsung oznámil, přichází 'letos na jaře' původně objevila na Engadget na út. 15 březen 2011 00:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje T-Mobile | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat