úterý 15. března 2011

Jon Bon Jovi obvinil Steve Jobs uvedení výstřel přes srdce hudby

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/14/jon-bon-jovi-accuses-steve-jobs-of-putting-a-shot-through-the-he/:
Steve Jobs, v závislosti na hudební legenda Jon Bon Jovi, je "osobně zodpovědný za zabíjení hudební byznys." Tento pronikavý (a ekonomicky nepravdivý ) obvinění pochází z rozhovoru dirigoval s Sunday Times v Británii, kde se otevřeně uvádí jeho zděšení v tomto století odklon od hudby distribuce na fyzických médiích a směrem k všudypřítomné stažení portály . Bon Jovi je nostalgie prosvítá skrz jeho podrobný popis "magické" zkušenost vyzvednutí záznamů a užívat si jejich sladký dotek a uklidňující tóny analog - i když nejsme jisti, jak přišel na to, že CD, ne ke stažení, byly první bodnout dýkou digitálních pohodlí dírou v jeho rekordní sbírku. Přesto, Bon Jovi si myslí, že Apple iTunes úspěch je na vině za ztrátu naší kolektivní neviny a bystrý-prohlížel si nadšení pro hudbu. Co si myslíte?

Pokračovat ve čtení Jon Bon Jovi obvinil Steve Jobs uvedení výstřel přes srdce hudby

Jon Bon Jovi obvinil Steve Jobs uvedení výstřel přes srdce hudby původně objevila na Engadget na po. 14 březen 2011 20:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink ipodnn | zdroje The Sunday Times (paywall) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat