úterý 15. března 2011

Sony Ericsson Xperia Přehrát reklama: hrubé porušování lidských palce šitý na roboty, omámený clubgoers, nic moc víc můžeme říci,

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/14/sony-ericssons-xperia-play-ad-gross-human-thumbs-stitched-onto/:
Je to nejtemnější reklamní někdy produkoval zavést nový herní konzole? To je vysokou laťku složit - ale je to nejtemnější reklamu na nový smartphone? Možná. Minuta-dlouho místo pro Ericsson nadcházející Sony Xperia Hra s názvem "dárců", se snaží vysvětlit, příběh za svou poslední reklamu , přeložka příběh mladého muže, který byl klubů s přáteli, se setkal s atraktivní žena, vzal ji domů, a probudil až druhý den ráno zjistil, že jeho prsty byly kamenné studené pryč (všimněte si, špinavé, špatně-celobandážovaná výstupky na stole, když vypráví svůj příběh běda místní úředník vymáhání práva). Řez na další scéně, kde máme naše roztomilý, líbezný Android bot kolébat v okolí města ... oh, a on má lidské palce hrubě šitá na ruce. Jděte do toho, zpětný ráz hororu, zvratky na popelnice vedle svého pracovního stolu, pak cue nevyhnutelné zvýšenou touhu vlastnit tento telefon. Postupujte podle přestávka na video, jestli si troufáte.

Pokračovat ve čtení Sony Ericsson Xperia Přehrát reklama: hrubé porušování lidských palce šitý na roboty, omámený clubgoers, nic moc víc můžeme říci,

Sony Ericsson Xperia Přehrát reklama: hrubé porušování lidských palce šitý na roboty, omámený clubgoers, nic moc víc, můžeme říci, původně objevila na Engadget na po. 14 březen 2011 19:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Reddit | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat