sobota 19. února 2011

BlackBerry Monako dělá krátký vzhled video s Verizon značky

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/19/blackberry-monaco-makes-brief-video-appearance-with-verizon-bran/:
Netřeba dodávat, že Storm 2 je minulost jeho připravit - pokud vůbec kdy měli připravit - a pokud Verizon bude pokračovat s dotykovým displejem BlackBerry téma, je třeba re-se rychle. To by bylo, pokud takzvaný Monako vstupuje do hry, telefon, která byla unikající pod různými názvy na více než půl roku teď, a teď máme ji zachytil na krátkou, mírně rozmazané video s logem Verizon jasně a zřetelně představoval kolem zpět. Vypadá to docela laggy tady, ale není jasné, jak blízko je telefon na produkci - a to jak hardware a software (řekl, aby byl BlackBerry OS 6.1 s mobilními hotspot schopnosti, mezi jiné rysy), by mohlo být velmi brzy, nebo v blízkosti konečné. RIM má ještě nějaké pokání udělat pro původní Storm, takže to bude zajímavé zjistit, zda Monako (které by mohly přijít na trh jako Storm 3, nebo nějaké jiné jméno úplně) splňuje. Postupujte podle přestávka na video.

[Díky, Zecharias]

Pokračovat ve čtení BlackBerry Monako dělá krátký vzhled video s Verizon značky

BlackBerry Monako dělá krátký vzhled video s Verizon brandingu původně objevila na Engadget na so. 19 únor 2011 14:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje CrackBerry | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat