sobota 19. února 2011

Meka je M-1 Mobile manipulátor, roztomilejší Cody plivat lázně robot (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/19/mekas-m-1-mobile-manipulator-a-cuter-cody-the-spit-bath-robot/:
Pamatujte si, Cody ? Robot z Georgia Tech navržen tak, aby plivat koupele pro seniory a zmrzačené? No, Cody dostal atraktivní mladší bratranec s názvem M-1, a za 340.000 dolarů této pokuty kus strojního zařízení může být váš. Postavený San Francisco-založené Meka Robotics, M-1 Mobile manipulátor (na základě Cody) běží na kombinaci ROS a proprietárního softwaru a sportovní Kinect-kompatibilní hlava s pěti Ethernet fotoaparát megapixelů, zbraně s šesti-osou sil- točivý moment senzory na zápěstí, síly řízené chapadla, a všesměrové mobilní základna. Pokud se standardní funkce nevyhovují vašim potřebám, Meka nabízí různé upgrady, včetně čtyři-ohmatal ruce a hlavy humanoid, kompletní s výraznými očními víčky (à la Dreamer je Meka ), uši a další čidla kompatibilitu. Tyto "Add-on bude samozřejmě vás stát, ale myslíme si svůj stojí za to, že ty velké průhledné oči hledí se na vás. Spíše dotýká demo po skoku.

Pokračovat ve čtení Meka je M-1 Mobile manipulátor, roztomilejší Cody plivat lázně robot (video)

Meka je M-1 Mobile manipulátor, roztomilejší Cody plivat lázně robot (video) původně objevila na Engadget na so. 19 únor 2011 10:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Plastové Pals | zdroje Meka | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat