sobota 19. února 2011

BMW uvádí řadu rozšiřuje-ICE v jeho Megacity EV, poskytuje tonikum pro rozsah úzkosti

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/18/bmw-puts-a-range-extending-ice-in-its-megacity-ev-provides-toni/:
Když jsme se poprvé opustil bezpečný domov omezuje naši rodiče ', mnozí z nás zažili úzkost z odloučení. Jak stárneme, my trpí úzkostí odpojení - a ne, iPhone vlastníků, že se nevztahuje na svůj strach z klesl hovorů . Nyní BMW je boj proti naší nabídky úzkost, nebo strach z bytí pletl, když vaše auto je baterie vyčerpají šťávy, tím, že spalovací rozsah extender v jeho Megacity EV . BMW je s ohledem na stránce z scénáře Chevy Volt je tím, že umístí malé ICE v EV, která zdvojnásobuje vztek vozidla 50 až 100 míle - vše ve snaze zmírnit (iracionální?) Obavy o jeho potenciální zákazníky v USA . Benzínu generátor bude volba pro ty, kteří chtějí, aby podnik mimo hranice města, takže pokud chcete, aby jej zcela zelený stále můžete tak učinit. Naše bavorské přátelé nebudou přinášet Megacity na trh až do roku 2013, takže by vám měl poskytnout dostatek času se rozhodnout, zda chcete uspíšit smrt ICE nebo prodloužit jeho životnost o něco déle.

BMW uvádí řadu rozšiřuje-ICE v jeho Megacity EV, poskytuje tonikum pro řadu úzkost původně objevila na Engadget na pá. 18 únor 2011 23:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Edmunds | zdroje Zaměření | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat