sobota 19. února 2011

Němečtí vědci se mysli-řízené auto pro opatrně-řízené rotace

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/19/german-researchers-take-mind-controlled-car-for-a-carefully-cont/:
Emotiv mysl-číst EPOC headset nemusí mít změnila tvář videoher , ale vypadá to, že je prokázáno, že více než dostatečné pro tým německých vědců, kteří použili ji jako klíčová součást v jejich BrainDriver projektu. Ano, to je mysli-řízené auto a po trochu tréninku, je přece vypadá, že hráli poměrně dobře - i když s mírným zpožděním, které dělá nějaký skutečný svět test horší nápad, než to už bylo. Zajímavé je, že tato poslední snaha skutečně navazuje na některé předchozí pokusy o zcela samostatný vůz stejnou skupinou výzkumníků na Freie Universität v Berlíně, a říkají, že dvě by mohly být případně kombinovat někdy v daleké budoucnosti - například ve taxi, který je schopen řídit sám , ale také reaguje na myšlenky svých cestujících. Hlava na minulost přestávka na video.

Pokračovat ve čtení němečtí vědci se mysli-řízené auto pro opatrně-řízené rotace

Němečtí vědci se mysli-řízené auto pro opatrně-řízené rotace původně objevila na Engadget na so. 19 únor 2011 16:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Slashdot | zdroje IEEE Spectrum | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat