sobota 19. února 2011

CEO společnosti Intel Paul Otellini flip-flopy, říká, že 'by jsem šel Android', kdyby byl Elop

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/19/intel-ceo-paul-otellini-flip-flops-says-he-wouldve-gone-andro/:
Je těžké říci, zda CEO společnosti Intel Paul Otellini byl prostě chybně první jít 'dokola, nebo jestliže on opravdu měl změnu srdce v průběhu 48 hodin. Buď jak buď, nejnovější citace z nejvyšší výšky v barvách Chipzilla velmi odlišný příběh než ten, který jsme poprvé slyšeli , a začíná to vypadat jako Intel a Microsoft může nakonec mzda jakési války - i když je to ten, který zůstává striktně na softwarové úrovni je. Reuters hlásí, že Otellini měl toto říkat, když zpochybňovaný o Stephen Elop rozhodnutí zvolit Windows 7 Telefon jako budoucnost podnikání sluchátka Nokia:
"Já bych se rozhodli udělal, asi bych už na Android, kdybych ho. MeeGo by bylo nejlepší strategii, ale on uzavřel, nemohl si to dovolit."
, Že ostře kontrastuje s připomínkami jen pár dní před, kde on byl citován jako pověst, že on by udělal "stejném nebo podobném volání" je-li nalezen v boty Elop. Pokračování na téma diferenciace, Paul Otellini poznamenal, že "i t by bylo méně tvrdé, na Android, [ale] na MeeGo on mohl udělat." To znamená, že on je přesvědčen, že Intel "najde jiného partnera," konstatuje, že dopravci "stále chtějí třetiny ekosystém a dopravci chtějí otevřít ekosystému, a to je věc, která řídí naše motivace." Nyní, skutečná otázka: který Paul může být věřil?

CEO společnosti Intel Paul Otellini flip-flopy, říká, že 'by jsem šel Android', kdyby byl Elop původně objevila na Engadget na so. 19 únor 2011 06:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Reuters | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat