sobota 19. února 2011

WowWee světlo Strike dělá laser tag vypadají spíše jako kniha Jamz

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/19/wowwees-light-strike-makes-laser-tag-look-more-like-paper-jamz/:

WowWee , stejné lidi, kteří vám dali papír Jamz , což jsou ještě další Američan volný čas-instituce člověka, a tentokrát, že jsem se zaměřily na laser game. Přepravující více než estetický knize Jamz, Light Strike si klade za cíl "podat žalobu videohry do real-svět", se souborem zbraní laser game a příslušenství, které sport ID otisku, dalekonosný LED cílení, vestavěný zdraví a munice metrů, a schopnost hrát až čtyři týmy neomezené velikosti. Hra je stabilní zbraní zahrnuje světla Strike podpis zbraň, Assault Striker, kulomet bipod s vratnou akce, rozsah přílohu s 100-noha rozsah a granátometu, která může střílet skupin nepřátel v jediném záběru. Nyní, kdo bude vést kampaň, aby Assault Striker oficiální zbraň 2012 olympijských Pentathalon ? Světlo Strike je stanovena na srpen 2011 zahájení se zbraněmi začíná na zhruba 40 dolarů, ale můžete dostat velmi dramatický náhled po skoku.

Pokračovat ve čtení WowWee světlo Strike dělá laser tag vypadají spíše jako kniha Jamz

WowWee světlo Strike dělá laser tag vypadají spíše jako kniha Jamz původně objevila na Engadget na so. 19 únor 2011 03:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gizmodo | zdroje CrunchGear | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat