sobota 19. února 2011

Týden v Apple: iPhone symboly, jak fungují!?

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/E_viPS1QT-0/week-in-apple-iphone-symbols-how-do-they-work.ars:

Horní Apple novinky byla po celé mapě tento minulý týden. Apple oznámil své nové (kontroverzní) předplatného systému IOS App Store, iPhone nano a MobileMe pověsti vymkla kontrole, Apple vydal nový dodavatel odpovědnost zprávy (s bonusem "nedobrovolné práce"), a my jsme strávili čas analýzou toho, co se symboly na zadní straně z iPhone znamenají. Přečtěte si o zátah:

Zeptejte Ars: Jaké jsou ty symboly na zadní straně iPhone? : Co jsou všechny ty trampové známky na spodní zadní straně iPhone a další pomůcky? Ars dostane hluboko v pase regulační zákony pro vás odpověď.

Verizon versus AT & T: souboje iPhone na trh, a to, co udělal Verizon právo : Verizon iPhone startu byl chlad ve srovnání s minulostí chaosu, který dštil na AT & T je iPhone na trh. Proč tak výrazný rozdíl? Ars se podívat na to, jak uvádí na trh liší a proč Verizon zákazníkům zdají být tak mnohem šťastnější dny později.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat