sobota 19. února 2011

Google Social Search aktualizace dělá svým přátelům více relevantní, těžko ignorovat

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/19/google-social-search-update-makes-your-friends-more-relevant-di/:
Google to už mluví se svou sociální funkci Hledání na někdy, ale až do teď přátelé 'tweets vaší pravděpodobně nebyly až na vrchol výsledků vyhledávání - pokud samozřejmě budete besties s TMZ, a ty jsi hledal Miley Cyrus bong šalvěj rip znovu. Naštěstí to vypadá, jako kdyby to se může změnit s nejnovější aktualizací El GOOG k sociálně smýšlející vyhledávací funkce, které nyní mísí aktualizace z různých vašich kontaktů 'online účtů, jako je Twitter, Facebook a YouTube, v se standardním vyhledávání veletrhu - tahání je až z jejich předchozí pozice v dolní části své výsledky. Google také fotografii a anotaci k prokázání původu relevantních odkazů, a vám dal schopnost zvládat jak se připojit vaše účty - buď veřejně, nebo přes váš profil soukromě prostřednictvím svého účtu. Nové funkce začal kolejových včera, což znamená, že by mohlo být vidět mnohem více z těchto kontaktů jste litoval friending na prvním místě. Není sociální média nádherný / katastrofální věc?

Google Social Search aktualizace dělá svým přátelům více relevantní, těžko ignorovat původně objevila na Engadget na so. 19 únor 2011 08:10:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Google | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat