čtvrtek 17. února 2011

Rinspeed Bamboo elektrický koncept je největším světovým HTC Flyer dok

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/17/rinspeed-bamboo-electric-car-is-the-worlds-largest-htc-flyer-do/:
Mluvit o své propagační akce napříč trhem. Rinderknecht-postavený Rinspeed Bamboo koncept elektrického vozu vypadá, že je látka gadget blbeček sny. Bohužel, tento sen se podobá dystopian budoucnosti představil v románu Neala Stephensona, kdy vše, co jsme vlastní sponzoruje, slathered ve firemní loga. Ale hej, je to jen koncept a vyráběných vozidel nikdy vypadat jako původní myšlenky , takže všechno je ... a myslíme cokoliv. Chcete-li začít s, breadbox-inspiroval uhánět nabízí Siemens VDO displej s dokovací stanicí v glovebox pro nové HTC Flyer tablet. Pomlčka Bambus je lemován reproduktory JBL květinové GreenEdge a startér klíč je stylizované po švýcarský armádní nůž. A pokud nejsme mýlit, je tu webkameru rozšířena mimo stonek od středu přístrojové desky. Zajímavé dílo přímo na až do kupy staré školy hodit přepínače pro stěrače, světla, nebezpečí, atd. Ale to je jen kokpitu.

Maska chladiče byla nahrazena internet-připojený "identiface," vyvinutý dceřinou společností Daimler MBtech, přičemž cestující mohou zobrazovat libovolný počet zpráv diváků z Facebooku nebo Twitteru, například, nebo dokonce i rozhlasové stanice předvolby, kterou právě rušení. Nafukovací zadní sedadla jsou vyjímatelné, jak je vodotěsný nafukovací střechou vyvinutý Tecnotex, který slouží jako přikrývka pláži. Celá sada je poháněn elektrickým motorem 54 kW schopné 120kmh nejvyšší rychlost a baterie schopné narážení sportovní golfový vozík zhruba 105 kilometrů před vyžaduje dobití od RWE inteligentní nabíjecí stanice. Podívejte se na to, aby se jeho velký odhalit na autosalonu v Ženevě. Do té doby, přes hlavu na Autoblog k svátku na jejich galerii obrázků s několika výběr záběrů z přidané níže.

Galerie: Rinspeed Bamboo



[Díky, Tim]

Pokračovat ve čtení Rinspeed Bamboo elektrický koncept je největším světovým HTC Flyer dok

Rinspeed Bamboo elektrický koncept je největším světovým HTC Flyer dock původně objevila na Engadget na čt. 17 únor 2011 06:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Žádné komentáře:

Okomentovat