čtvrtek 17. února 2011

Apple vytváří nedostatek dotykový panel pro tablet soutěže?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/17/apple-creating-touch-panel-shortages-for-tablet-competition/:
Věci mají tendenci být chaotický do soutěže, kdy Apple rozhodne k přímému jeho obrovské peněžní rezervy na " velmi strategická "komponent. Zvlášť, když začne mávat kolem Cupertino stohy těsta v rozsahu 3,9 miliardy amerických dolarů na 7,8 miliardy dolarů . Stačí se podívat na to, co Apple udělal NAND dodává jako flash-iPod se zvýšil na dominanci na odkaz. Dnes DigiTimes hlásí, že Apple má zabírat téměř 60 procent celosvětové výroby panelů dotek kapacita od likes Wintek a TPK výsledkem je "pevně dodávky" do soutěže. Konkrétně DigiTimes 'zdrojů na těžební součást tvůrci tvrdí, že tablet PC tvůrci nejsou schopni dodávat dostatek produktu podle objednávky z důvodu nedostatku komponent. Primární pachatele, podle pověsti hadr, je nedostatek dotykových panelů "kvůli Apple drží kontrolu nad kapacitu." Tato otázka je zvláště znepokojující pro druhé-tier tableta čekatelů, kteří musí soutěžit s podobnými HP, RIM, Motorola, HTC, Samsung, LG, Dell (všichni ale Sony) na kousky. V důsledku toho by měl Apple být schopni snáze splnit iPad poptávky v roce 2011, podle DigiTimes, zatímco jeho konkurenti se snaží držet krok.

Apple vytvoření panelu pro nedostatek kontaktu tablet soutěže? původně objevila na Engadget na čt. 17 únor 2011 01:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje DigiTimes | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat