čtvrtek 17. února 2011

Toyota iQ předvést prototyp EV, dát to do výroby příští rok

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/17/toyota-to-show-off-iq-ev-prototype-put-it-into-production-next/:
Toyota byla předváděl elektrický koncept vozu iQ na základě svých ultra-kompaktní za pár let, ale vypadá to, že je to konečně pracoval až dost důvěry, aby skutečně dát do výroby. Prvním krokem dolů po cestě dojde na ženevském autosalonu příští měsíc, kdy Toyota předvedou "blízko-produkce" prototyp svého iQ EV (ne nutně skutečné jméno), který je zřejmě stejně jako jeho koncept FT-EV , ale s lepší lithium-ion baterie, která slibuje řadu 105 km (nebo 65 mil) na jedno nabití. Za předpokladu, že všechno půjde podle plánu, bude auto pak být dán do výroby po nějaké dodatečné zkoušky později v tomto roce, a Toyota údajně začít leasing ke spotřebitelům v určitém okamžiku v roce 2012 - Evropa se zdá být v první linii pro auto, ale to bude zřejmě být veden do Severní Ameriky také.

Toyota iQ předvést prototyp EV, dát to do výroby příští rok se původně objevila na Engadget na čt. 17 únor 2011 02:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Plyn 2,0 | zdroje PhysOrg | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat