čtvrtek 17. února 2011

Panasonic představil sadu videokamery všech tvarů, velikostí a hloubek

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/17/panasonic-unveils-a-suite-of-camcorders-of-all-shapes-sizes-an/:
No, nechte to na Panasonic hodit hromadu videokamer najednou, zajistit každý domácí nika je pokryta. Máme pět samostatných modelů, takže mějte s námi, jak jsme rozbít některé náboje:
  • HM-TA20 - toto je Flip -styl vzpřímený design s objektivem na jedné straně a na straně druhé, LCD s velkým červeným tlačítkem pod ním. Ale to je odolné, nabízí tři metry ochranu proti vodě a trvanlivý, bezprašný případ. To udělá 1080p záběry, nenabízí žádné optický zoom, ale má noční režim, který klesá dolů do 15 snímků za sekundu, aby se mohla fungovat dobře, když zhasnou světla. To může být použit jako webkamera, taky.
  • HM-TA2 - To je v podstatě TA20 minus Heavy-Duty bitů. Nejlepší je držet to v suchu. Dodává se s stativ pro self-portréty. Ideální pro váš nový profil MySpace pic!
  • HX-WA10 - Další trvanlivé jeden, vodotěsný až tři metry, prachu a nárazům, zachycuje 16 megapixely snímků a záznamů 1080p záběry, taky. Nabízí pistole-styl uchopení a flip-out, tří-palcovým dotykovým displejem. Je to zobrazený po přestávce.
  • HX-DC10 - To je v podstatě WA10, který nemá rád vodu, nebo prach, nebo být vynechán.
  • HX-DC1 - Dalším krokem ke snížení nákladů na žebříku, tenhle couvat až 14 megapixelů fotografií a ztratil některé z high-tech podvodu ostatních. Jeho tři-palcový LCD displej není uchopitelná.
Panasonic nebyla milost nás s cenami pro všechny z nich, ani datum vydání. Ale, hej, kdo potřebuje detaily, jako že?

Pokračovat ve čtení Panasonic představila sadu videokamery všech tvarů, velikostí a hloubek

Panasonic představil sadu videokamery všech tvarů, velikostí a hloubky původně objevila na Engadget na čt. 17 únor 2011 08:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Digitální fotografie Recenze , CrunchGear | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat