čtvrtek 17. února 2011

Dell říká nákup AMD? To není pravděpodobné

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/KWFSgS5UixM/dell-to-buy-amd-not-likely.ars:

Stejně jako příliv a odliv, výkup AMD fáma se vrátil včera, tentokrát se společností Dell, jak údajně kupce. A opět, akciový trh poslušně reagoval tím, že pohybuje kolem ceny akcií jako spekulanti, kteří začali a rozdmýchal pověst bezpochyby vzal jejich zisky. Existuje mnoho problémů s tímto pověst, kdykoli nastane, ale dva hlavní problémy jsou (a), že je těžké vidět dobrý důvod pro jiné tech hráč koupit AMD, a (b) Intel chce, aby se ujistil, že AMD zůstane nezávislou a životaschopné (i když ne příliš životaschopné).

Co zažehl pověsti odkup tentokrát byl vlak na vysoké úrovni výkonné vystoupí u AMD, počínaje Dirk Meyer odchodu CEO minulý měsíc. COO Robert Nýtovací a SVP podnikové strategie Marty Seyer minulý týden oznámil, že bych se po Meyer ze dveří, pobízet spekulace o tom, co přesně se děje na výrobce čipů. Řetězec vysoce-profil východy je vždy špatné znamení, ale to nemusí znamenat, že je to prodej čas.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat