čtvrtek 17. února 2011

Sony Music Unlimited nyní streaming skladeb do USA

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/17/sony-music-unlimited-music-streaming-service-arrives-in-the-us/:
Doufejme, že Sony Nová služba streamování hudby - právě zahájila dnes v USA, Austrálii a Nový Zéland - není tak nepraktické použít jako jeho " Music Unlimited poháněn Qriocity "moniker naznačuje. Služba obsahuje šest milionů skladeb od Sony Music Entertainment, Universal, EMI a Warner a je k dispozici na vlastních zařízeních společnosti Sony včetně PS3, Blu-ray přehrávače, televizory Bravia, a VAIO PC. Bude také k dispozici na smartphony Android brzy s IOS app přichází později v tomto roce, za předpokladu, že Apple je nového předplatného debakl nezhatí plány společnosti Sony. Základní členství je interaktivní rádio zážitek za $ 3,99 za měsíc, zatímco prémii 9,99 dolarů za měsíc služba dává účastníkům on-demand přístup do knihovny Music Unlimited s možností spravovat hudbu přes skladeb a podobně. Sony také nabízí užitečnou službu, který prohledá váš místní knihovny a skladeb na "nastartovat" organizaci vaší hudební sbírky Unlimited. Divit, jak to bude fungovat na NGP a PlayStation tablet ?

Sony Music Unlimited nyní streaming skladeb do USA původně objevila na Engadget na čt. 17 únor 2011 07:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Všechny věci Digitální | zdroje Bloomberg | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat