čtvrtek 17. února 2011

Redbox plánuje Netflix-jako předplatné streamování filmů služby by mohla partner s Amazon nebo Walmart

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/17/redbox-is-planning-a-netflix-like-subscription-streaming-movie-s/:
Podle společnosti Města, Redbox prez Mitch Lowe informoval včera analytici, že jeho nadcházející filmy online služba bude předplatné-založil jako Netflix a Hulu Plus místo nabíjení na-movie, jako je iTunes, Amazon nebo Zune VOD (můžeme hádat, proč ) Uživatelé by. platit měsíční poplatek proudu na různá zařízení (možná nový iPhone a Android aplikací ) a přístupu na disky kiosků. Lowe zmínil Redbox by měl partner ve službě, a zatímco předchozí pověsti poukázal na CinemaNow , Seattle Times navrhuje Walmart / Vudu a Amazon, rumored být zahájení předplatného vlastní tento měsíc, jako možnosti. Mezitím se v jeho stávající disk podnikání, slovo je Disney se rozhodla zvýšit částku, kterou poplatků Netflix a Redbox pro každého DVD v plné velkoobchodních cen, i když budete stále k dispozici ve stejný den DVD jdou do prodeje.

Redbox plánuje Netflix-jako předplatné streamování filmů služby by mohla partner s Amazon nebo Walmart původně objevila na Engadget na čt. 17 únor 2011 05:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Hollywood Reporter | zdroje Společnost Město (1) , (2) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat