pátek 11. února 2011

Nokia Pro vývojáře: ne Qt pro Windows rozvoje Telefon

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/11/nokia-notifies-developers-that-qt-is-out-for-windows-phone-devel/:
Nokia To už bije válečné stezce Qt pro roky po zakoupení vývojář rámec od Trolltech v lednu roku 2008. Ve skutečnosti, Nokia jen se přepnout na Qt výlučně zpět v říjnu ve znamení jeho nepolevující podpory jednotné vývojové prostředí. , Že stejně jako všechny předchozí Nokia strategií, je v pro velká změna dnes. Zatímco Qt bude pokračovat ve vývoji rámec pro Symbian a MeeGo , bude Microsoft poskytovat zdarma Windows Mobile Developer Tools (Visual Studio 2010, Expression, Silverlight a XNA Framework) pro vývojáře zájem na vypracování pro Nokia Windows telefony (zvyknout si, že fráze) a zároveň poskytuje "vedení", kdokoliv, kdo chce přenést své aplikace na WP7. Jinými slovy, bude Qt nesmí být upraveny pro Windows API Phone 7. Úplné dopis po přestávce na to, co si představujeme, je velice nespokojený a dříve loajální Nokia komunitu vývojářů.

Pokračovat ve čtení Nokia pro vývojáře: ne Qt pro Windows rozvoje Telefon

Nokia Pro vývojáře: ne Qt pro Windows rozvoje Telefon původně objevila na Engadget na Pá. 11.02.2011 04:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink @ Stroughtonsmith (Twitter) | zdroje Forum.Nokia | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat