pátek 11. února 2011

Nokia Budou moci přizpůsobit 'všechno' ve Windows 7 Telefon, ale pravděpodobně nebude

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/11/nokia-will-be-able-to-customize-everything-in-windows-phone-7/:
Stephen Elop, v jeho finančních a strategických instruktáž pokračující Nokia je maraton Den kapitálových trhů , které představují jen zajímavá řečnická otázka: bude Nokia moci "přizpůsobit vše" na Windows Phone 7, aby se odlišit? "Ano!" byl Elop je temperamentní proklamace, ačkoli on rychle vytáhl ji zpátky říci, že Nokia pravděpodobně nebude dělat rozsáhlé užití této svobody Microsoft OS na míru. Místo toho se firma být opatrní a snaží se zachovat kompatibilitu spíše než tlačit na lodi ven příliš daleko v ladění základní software. To je významný posun pro Microsoft, kdo zakázal HTC z kůže Windows 7 Telefon s Sense , něco tchajwanské společnosti by jistě měl rád dělat, a to omezené na zavedení soběstačný Hub. Nyní Nokia říká, že - snad pouze - byla dána svoboda hrát si uvnitř WP7 na své hrdlo ráčí. Uvidíme, jak důležité, aby se vyklube vždy Nokia dodává své první zařízení s novým OS smartphone. Tajný tip nám říká, současný plán je zavést taková sluchátka do konce roku 2011, případně na aktuální hardware. Kdo je připraven pro Xbox Live na N8?

Nokia Budou moci přizpůsobit 'všechno' ve Windows 7 Telefon, ale pravděpodobně nebude původně objevila na Engadget na Pá. 11.2.2011 07:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat