pátek 11. února 2011

Samsung připravuje 10,1-palcový Galaxy Tab 2 s voštinová na tuto neděli?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/11/samsung-preparing-a-10-1-inch-galaxy-tab-2-with-honeycomb-for-th/:
Samsung MWC 2011 prezentace je tuto neděli, v osmnáct hodin středoevropského času (poledne pro ty, kteří na americkém východním pobřeží). My už víme, že to bude funkce dual-core vývoj na S smartphone Galaxy a víme, že na skutečnost, že bude alespoň jeden nový tablet na show. Pocket-cupanina je dnes vyplnění nějaké podrobnosti o uvedené Tab nástupce poznávat to jako 10,1-palcový Android 3,0 zařízení. To znamená, že Samsung je posílení až na Motorola, jehož Xoom stále vypadá pravděpodobné, že bude první voštinová tablety na lodi , a říká, že může dělat lépe. Mohlo by to být schopen udělat to taky, jako nová a nejmenovaný Tab je řekl, aby byl fyzicky menší než IPAD Apple přesto, že o něco větší displej. Poněkud méně uvěřitelný je zmínka o dual-core procesor Qualcomm jako věc, kterou je nový tablet moc Samsung - můžete opravdu vidět Samsung ohrožuje budoucí úspěch svého Orion / Exynos čipu pomocí konkurenta hardware,? Pak znovu divnější věci mají stalo.

Samsung připravuje 10,1-palcový Galaxy Tab 2 s voštinová na tuto neděli? původně objevila na Engadget na Pá. 11 únor 2011 10:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Pocket-cupanina | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat