pátek 11. února 2011

Nokia A Microsoft vstupuje strategickou alianci na Windows Phone, Bing, Xbox Live a Office

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/11/nokia-and-microsoft-enter-strategic-alliance-on-windows-phone-b/:

To se stalo. Bývalý Microsoft exec a aktuální Nokia CEO Stephen Elop se oženil se svou budoucnost a jeho minulost ve svaté manželství "strategického spojenectví". Windows Mobile se stává Nokia je "hlavním smartphone strategie", ale je tu mnohem více k tomuto přípojka - rozsah z Oficiální tisková zpráva těsně po přestávce. Microsoft Bing a adCenter bude poskytovat vyhledávání a reklamní služby přes Nokia zařízení, zatímco Nokia bude vypadat inovovat "na vrcholu plošiny" se věci, jako je tradiční síly v zobrazování. Ovi Maps bude klíčovou součástí mapování služeb v Microsoftu a bude integrované s Bing, zatímco Nokia obsahu skladu bude začleněn do (čti: asimilován) Microsoft Marketplace. Xbox Live a Office také, jak je třeba očekávat, funkce na těchto statečných nových telefonů Microkia. Otevřený dopis na místě Nokia je Konverzace, napsal společně Stephen Elop a Steve Ballmer, se stanoví výše uvedené informace spolu s následujícím prohlášením o záměru:
"Tam jsou jiné mobilní ekosystémy. Budeme narušit je. Tam bude výzev. Budeme jejich překonání. Úspěch vyžaduje rychlost. Budeme rychlé. Společně vidíme příležitost, a máme vůli, prostředky a úsilí o uspět. "

Pokračovat ve čtení Nokia a Microsoft vstupuje strategickou alianci na Windows Phone, Bing, Xbox Live a Office

Nokia A Microsoft vstupuje strategickou alianci na Windows Phone, Bing, Xbox Live a Office původně objevila na Engadget na pá. 11.02.2011 02:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat