pátek 11. února 2011

Nokia Příspěvků video oznámení partnerství Microsoft on-line

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/11/nokia-posts-video-of-microsoft-partnership-announcement-online/:

Wow, musíme straně těch Nokia sociální typy médií, že jste na vrcholu své hry. Pouhé dvě hodiny poté, co Stephen Elop a Steve Ballmer vzal stádium v Londýně, video jejich společného oznámení Nokia-Microsoft partnerství a připraven pro opakované spotřebě. Pro ty z vás právě teď dohánějí, Windows 7 Telefon se stal Nokia je " hlavním smartphone strategie , "MeeGo se stále transformována do experimentální" učení "platformu, a Symbian ... no, možná byste se měli posadit na tento jeden, Symbian bytí zabil . Je tu více na strategické aliance dnes zveřejnila, včetně WP7 burza že zahrnuje Ovi Store a některé Bing a Ovi Maps interakce, tak proč ne stisknout tlačítko přehrávání a nechat nad muži v poplatku vám o tom?

Nokia Příspěvků video oznámení partnerství Microsoft online původně objevila na Engadget na pá. 11.2.2011 09:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat