pátek 11. února 2011

Odhalit: Clamcase teď lodní doprava, výroba odstraněny problémy

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/11/debunk-clamcase-now-shipping-manufacturing-problems-remedied/:
Možná si pamatujete, že jsme měli oh-so-krátký hands-na zadní straně s Clamcase na CES , av té době jsme slíbili recenzi jednotky následující týden. No, tady jsme o měsíc později a my stále nemáme naše jednotka, a podle některých nešťastných tipsters ani ti, kdo reordered celou cestu zpět v prosinci. Mluvili jsme s rep se dostat na dno věci a my jsme dostali nějaké aktuální informace o situaci podělit se se vším, co touží pre-zadavatelům ..

Věci vystoupil na trochu drsný start, když počáteční datum odeslání uklouzl ledna do února, a přestože e-mail byl odeslán na preorder zákazníků svědčí o několik týdnů zpoždění, byla kreditní karty stále nabitý. Zdá se, že výrobní problém brzy na poskytované malé šarže nejdříve jednotek un-poplatek, i když některé z těchto jednotek se jejich cesty do rukou zákazníků '. Jsme řekli, že tyto problémy byly od té doby vyřešeny, a že jednotky jsou sjetí Texas továrny linky denně, ale také jsme dostali hlášení o sledování počtu a palandy 'zásilky', které nikdy přijít. Poslední kousek skládačky je podezřelé zmizení diskuze závit na oficiální stránky společnosti Facebook, který zřejmě dostal tak prudký, že soudy byly ohroženy. Jsme řekli, že to bylo "náhodou sundán, zatímco Stránka byla probíhá reorganizace", ale stále nemůže najít to sami. Ne všichni je špatné na světě když, jak někteří speleologie Twitter ukázalo, že skutečné živé lidi dostali živou jednotek alespoň v některých případech, takže naše nejlepší kousek radu by bylo buď hit společnost se na zprávy o stavu nebo jednoduše pohybují po jedné z mnoha dalších možností IPAD klávesnice případě k dispozici odlehčit své peněženky. Byli jsme ujištěni, že naše jednotka by měla dorazit někdy v nejbližší době, takže zůstaňte naladěni na další díl Letopisů Clamcase přichází v blízké budoucnosti!

Odhalit: Clamcase teď lodní doprava, výroba problémy napravit původně objevila na Engadget na Pá. 11.2.2011 13:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat