pátek 11. února 2011

Nokia: Symbian a MeeGo není mrtvý, přesto dopravy v letošním roce

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/11/nokia-meego-not-dead-still-shipping-this-year/:
Úžasný den, co? Něco, co mnoho z nás si myslela, že se nikdy nestane stačí kliknout na smartphone průmyslu jako šílenec propocené křičet na vývojáře. Ale klidně spát, i když se Windows 7 Telefon je účtován jako Nokia je "primární smartphone platformu," váš OS nevznikla předčasné smrti, MeeGo a Symbian fanoušky. Je pochopitelné, že jsme viděli, že Alberto Torres, bývalý šéf MeeGo, přestat kouřit ze včerejška. Zde je to, co Nokia má v zásobě pro MeeGo:
"V rámci nové strategie, MeeGo stává open-source, mobilní operační systém projektu. MeeGo bude klást větší důraz na delší dobu na trhu-průzkum příští-generace zařízení, platformy a uživatelské zkušenosti. Nokia Ještě plány na loď MeeGo-související produkt později v tomto roce. "
Stejně tak, Symbian nejde daleko buď:
"S plánovaný krok Nokia k Windows Phone jako jeho primární smartphone platformy Symbian stane povolení platformu, využití předchozích investic do sklizně přidanou hodnotu. Tato strategie uznává možnost uchovávat a přechod instalovanou základnu 200 milionů Symbian vlastníků. Nokia Očekává prodej přibližně 150 mil. Kč více Symbian zařízení v příštích letech "
Jo Harlow , nové exec v důvěře Smart Devices, se chytit MeeGo otěže kromě odpovědnosti za Symbian Smartphone a strategické a obchodní operace.

Nokia: Symbian a MeeGo není mrtvý, přesto dopravy v tomto roce původně objevila na Engadget na Pá. 11.2.2011 02:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat