pátek 11. února 2011

Seagate FreeAgent GoFlex televize a divadla + HD přehrávače médií dostat iPhone, iPod iPad a dálkové ovládání aplikace

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/11/seagates-goflex-tv-and-freeagent-theater-hd-media-players-get/:
Příliš zaneprázdněn manipulovat s další vzdálené, zatímco váš iPod touch / IPAD / iPhone je již útulně zastrčený mezi paži a hrudník? Seagate slyší vás, a je to jen vytlačena novou aplikaci, která bude transformovat své balíčků ovladačů do fantastického zarážky pro ty, kteří zbožňuji IOS . TV vzdálené cca umožňuje jakékoli nové IOS zařízení pro ovládání funkcí Seagate GoFlex TV a FreeAgent divadla + HD přehrávače médií, a protože to závisí na WiFi, nemusíte se starat přes line-of-sight úvah. Budete také moci používat IOS 'klávesnice na vstupní test do vyhledávacího pole na YouTube, Netflix a Pandora (pouze ke jménu nemnoho), a uživatelé získají možnost surfovat přes celou knihovnu médií (pokud máte HDD připojený k přehrávači), přímo na vaší iDevice. Hit zdroj odkaz pro stažení stažení jít, ale ujistěte se, že aktualizace firmwaru na vašem počítači ještě předtím, než ho jít.

Pokračovat ve čtení Seagate FreeAgent GoFlex televize a divadla + HD přehrávače médií dostat iPhone, iPod iPad a dálkové ovládání aplikace

Seagate FreeAgent GoFlex televize a divadla + HD přehrávače médií dostat iPhone, iPod iPad a dálkové ovládání aplikace původně objevila na Engadget na pá. 11.02.2011 14:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje iTunes | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat