neděle 23. ledna 2011

IBM se ohlíží zpět na 100 let historie, najde spousta být hrdí na to (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/22/ibm-looks-back-on-100-years-of-history-finds-plenty-to-be-proud/:
Chcete vědět, kdo self-přiznal "matka deska" je? Nebo proč každý kus ekologického zemědělství, něžně miloval jídlo v místním Trader Joe má čárový kód na to? Nebo možná jste zvědaví dozvědět se více o tom, jak rezervací letenek mohou být miliony po celém světě se vysoké spolehlivosti? Všechny tyto dotazy byly jejich odpovědi na videa sebe-gratulací IBM po přestávce. Povýšen na oslavu společnosti nadcházející 100. narozeniny, oni kronika některé jeho další pozoruhodné okamžiky v celosvětové pozornosti. Naše oblíbené malé zrnko objevu bylo zjištění, že testům na IBM osobní počítač včetně otázku, "by to běžet Pac-Man?" - Přesvědčivě prokázat, že hlavní důvod pro PC existence je, a vždy byl, hraní her .

Pokračovat ve čtení IBM se ohlíží zpět na 100 let historie, najde spousta být hrdí na to (video)

IBM se ohlíží zpět na 100 let historie, najde spousta být hrdí na to (video) původně objevila na Engadget na so. 22 leden 2011 18:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Adafruit | zdroje IBM (YouTube) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat