neděle 23. ledna 2011

Samsung Forte je SCH-R910, přináší TouchWiz LTE akce MetroPCS (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/22/samsung-forte-is-the-sch-r910-brings-touchwiz-lte-action-to-met/:
Připadat povědomý? Vy jste vlastně viděl dvakrát, jednou jako QWERTY jezdec a jednou jako neznámý LTE smartphone . No, jen tak se stane, aby nová várka osmnáct obrazů se vynořily, a dva telefony jsou vlastně jedno - to je Samsung Forte pro MetroPCS, který je v současné době běží poslední sestavení Android 2.2.1. Zatímco my stále nevíme, jestli je to má 1GHz procesor a 5 megapixelový fotoaparát, který láskyplně přiložen originál fáma , zdá se, že Samsung vlastní TouchWiz UI na palubě, půjčování extra spolehlivost na možnost, že telefon by mohl obdržet Galaxy S branding, kdy to se zhmotní v obchodech. Máme jen jeden poslední poznámku tady, a to je celý tento odhalit cítí spíše ... osázené k nám. Podívejte se na video po přestávce, aby viděli, co máme na mysli, a najít spoustu více obrázků na odkaz níže.

Pokračovat ve čtení Samsung Forte je SCH-R910, přináší TouchWiz LTE akce MetroPCS (video)

Samsung Forte je SCH-R910, přináší TouchWiz LTE akce MetroPCS (video) původně objevila na Engadget na so. 22 leden 2011 23:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Flickr | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat