neděle 23. ledna 2011

Vědci stavět dvojitý-plovoucí-gate FET, věří, že by mohlo revolučním paměti počítače

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/23/scientists-build-double-floating-gate-fet-believe-it-could-revo/:
Podívejte se, my si to, chcete paměti RAM, která se chová jako blesk, blesk, který se chová jako RAM, a všechno mezi tím - rychlé počítačové paměti, která neztrácí své data, když se nevypne, a trvá na konci léta. No, vypadá to tu nový challenger chystá vstoupit ten prsten - dvojitý plovoucí-gate tranzistory účinku pole, v současné době ve vývoji na North Carolina State University. Vzhledem k tomu, jeden plovoucí-gate odrůda je v současné době zodpovědný za flash paměti ve vašem USB klíče a SSD , druhá plovoucí brána umožňuje bitů dat pobytu v aktivní, připravený stát, ale počítač může vztahovat i vyšší napětí pro "zmrazení" je na místě. Vzhledem k tomu, paměť lze přepínat mezi statickou a dynamickou režimy v jednom cyklu a data nikdy nezmizí mezi tím, vědci si představit, že nová technologie by mohla vést k instant-na počítačích a moc-úspory techniky, které nečinnosti vypnout paměťové banky. To je spotřebitel trvat, přinejmenším - najít technické hloubkovém ponoru v naší větší pokrytí odkaz.

Vědci stavět dvojitý-plovoucí-gate FET, věří, že by mohlo revolučním paměti počítače původně objevila na Engadget na ne. 23 leden 2011 13:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje NCSU | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat